Restauracja Mega-Smak poleca również  KORYTA BIESIADNE czyli potrawy podane na oryginalnych drewnianych tacach.
Jest to świetne rozwiązanie podczas przyjęć okolicznościowych.

Sposób zamówienia KORYT BIESIADNYCH:

1. Pobierz FORMULARZ z menu  – POBIERZ
2. Wypełnij formularz np. za pomocą programu Word komponując własny zestaw
3. Wyślij wypełniony formularz na e-mail: catering@mega-smak.pl
4.
 Pamiętaj aby w zamówieniu podać:
– dokładny termin dostawy (dzień oraz godzinę)
– nr telefonu
– oraz adres
5. Nasze restauracje realizują bardzo dużo zamówień dlatego żeby uniknąć rozczarowania zamawiaj z kilku dniowym wyprzedzeniem.

Jeżeli masz wątpliwości lub potrzebujesz pomocy przy wysyłaniu zamówienia – zadzwoń 661 241 691.
(od poniedziałku do soboty od 9:00 do 18:00)

Przydatne informacje:

1. Zamówienia realizujemy od poniedziałku do soboty w godzinach od 12:00 do 18:00.
W niedzielę restauracje przyjmują zamówienia na koryta mięsne jednak trzeba je odebrać osobiście. Restauracje, które realizują zamówienia: przy Jankego 59 (Ochojec) i przy Bielskiej 2 (Murcki)

2. Zamówienia realizowane są od kwoty 400zł. Dostawa do 10km od restauracji (Jankego 59, Bielska 2) jest gratis, powyżej 10km koszt dostawy wynosi 20zł, powyżej 20km koszt wynosi 30zł. Jeżeli chcesz zamówić jedzonko do innego miasta zadzwoń w celu ustalenia szczegółów

3. Potrawy podane są na własnej zastawie (koryta drewniane, miski bambusowe itd.), które należy zwrócić do dowolnej restauracji MEGA SMAK (oprócz kuchni cateringowej przy Stabika 22) w terminie do 3-4 dni.

4. Jeżeli w menu nie ma potrawy, która Cię interesuje to napisz w mailu Swoją propozycję, a my ją przygotujemy. (potrawy wegańskie, bezglutenowe, bez laktozy itd). Dania te są wyceniane indywidualnie, po wcześniejszych ustaleniach telefonicznych bądź mailowych.

5. Przy pierogach, krokietach, surówkach i sosach możesz Sam zdecydować z jakich składników zostaną przygotowane. W tym celu uzupełnij formularz informacjami  (np. pierogi z mięsem, krokiety z kapustą i grzybami, surówka: „na bazie kap. pekińskiej”, „lub białej”, „buraczki”, „marchewka z groszkiem na gęsto” itp.)

6. Pamiętaj o tym, że dodatki można ze sobą mieszać (np. na 10 osób, można wybrać 5 porcji kluseczek i 5 porcji ziemniaczków ćwiartek. Są one na tyle duże, że każdy z gości wybierze coś dla siebie). Pamiętaj również, że potrawy takie jak golonko, żeberka czy karczek muszą się jakiś czas marynować i kucharz nie przygotuje takiego dania z dnia na dzień.

7. Do KAŻDEGO zamówienia przewidziane są gratisy – więcej informacji w FORMULARZU

 

Przykładowe zestawienie na korycie:

• Rolada śląska tradycyjna wołowa 28zł
• Kluski śląskie, porcja 7zł
• Kapusta zasmażana biała z koperkiem 6zł

Razem: 41 zł / osoba.
Zestawienie na 15 osób: 615 zł + butelka Coca-Coli 1,5 l. oraz sok 100% 1l. (napoje gratis)